Frida nyolcszor a falon
2018. július 11. írta: Blú

Frida nyolcszor a falon

Csak itt, Európa közepén van rácsodálkozás, helló Frida! Mexikóban szinte nemzeti hős, az USA-ban még nem döntötték el, hogy a művészetét szeressék, vagy a lazaságát tiszteljék, talán megzavarja őket ez az arcszőrzet dolog (furik az amcsik... nnna...) Londonba szinte hazatért, de ez nem meglepő, hiszen az egy lüktető, friss város, és talán ugyanígy szeretik másfelé is Európában, Amsterdamtól Bolognáig. 
Mi meg kidugjuk a fejünket a marhára rozsdás vasfüggöny mögül és kávémentes reggeleket idéző, unott, álmos fejjel azt tudjuk mondani: mi van????
Hát az van, hogy a világ sok táján járva akkor is Fridába ütközhetsz, ha messzire elkerülöd a múzeumok porszagú termeit, Frida már nem szorul keretek közé.
A streetart művészei is imádják, színeit, vagy mexikói mintáit, jellegzetes arcát, mondásait, szürreális jelképeit. Frida ott van a falon mindenütt.


1. Buenos Aires,  Argentína

1.jpg

2. Lyon, Franciaország

lyon.jpg

3. Oaxaca, Mexico

oaxaca.jpg

4. New York USA

nyc.jpg


5. Bologna, Olaszország

bologna.jpg


6. Chicago USA

chicago2.jpg

7. London, Egyesült Királyság

london2.jpg

8. Mexico City 

mexicocity.jpg

 

Fotók és további meglepő fordulatok itt

A bejegyzés trackback címe:

https://fridamania.blog.hu/api/trackback/id/tr4914105373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása