3 csodás színésznő, mint Frida Kahlo
2018. július 13. írta: Blú

3 csodás színésznő, mint Frida Kahlo

Frida mindenütt, ugye ezen már nincs is mit csodálkozni? Három és még egy gyönyörű színésznő, egy tehetséges énekes és a múlt századi Frida Kahlo, mégis mennyi közük van egymáshoz!


1. Monica Bellucci

mbcover.jpg
A gyönyörű olasz színésznő magazinfotózáson változhatott át Fridává. A Harper"s Bazaar 2013 márciusi ukrán kiadásába készült divatanyagban a szexis szicíliai színésznő  Dolce & Gabbana 2013 tavaszi/nyári kollekciójának ruháit viseli. A nőies, érzéki, buja fotókon összefonódik Monica szépsége és Frida ellenállhatatlan stílusa. Csodásak együtt! 


monicabellucci.jpg

2. Helena Bonham Carter

helena1.jpg


Az angol színésznőnek kivételes saját stílusa van, mégis egy Halloween buli kedvéért örömmel bújt bele a mexikói festőnő jelmezébe. Ahogy a Daly Mail tudósítójának áradozott, élvezte ezt a személyiség váltást. Talán Helena maga is van olyan különc, hogy igazán nem is eshetett nehezére egy napra Fridává válni!

helenabc3.jpg

3. Gryllus Dorka

gryllj.jpg


A színésznők mindig más és más jelmezekbe bújnak, de azt a Gryllus Dorka is elismeri, hogy Frida Kahlo a szerepek és jelmezek sorában különleges élménynek számít. A Frida című előadás az Átrium SZínház műsorán látható, Frida Kahlo életét kíséri végig, címszerepben Gryllus Dorkával.

1335379_gryllus.jpg

+ 1.Salma Hayek

sh2.jpg

Neki Frida szinte nem is szerep, ruhái nem is jelmezek, Frida bizonyos pillanatokban valószínűleg ő maga.

+ 1 énekes

1239991_10201328639331267_116006815_n.jpg


Amy Winehouse énekesnő Frida egyik legismertebb festményében jelenik meg, mint Frida Kahlo. Az alkotás egy argentin művész, Carolina Gallo  munkája, aki talán nem véletlenül vont párhuzamot a két nő között. Mindketten rendkívül tehetségesek voltak és mindketten nagyon korán mentek el.




A bejegyzés trackback címe:

https://fridamania.blog.hu/api/trackback/id/tr9414110413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása