Frida itt van!
2018. július 07. írta: Blú

Frida itt van!

Mármint, hogy itt van Magyarországon, azaz Budapesten! A nyár egyik szenzációja a Szépművészeti Múzeum - Magyar Nemzeti Galéria Frida kiállítása.

fridakahlomti.jpgFotó: MTI

Több, mint harminc festmény és grafika látható a kiállításon, írja az invitáló a MNG honlapján. Számos önarckép -hiszen abból Fridának nagyon sok volt - fotók teszik teljessé azt a szándékot, hogy ez - a világon annyira ismert és elismert - mexikói nő minél közelebb kerülhessen a magyarországi látogatókhoz.

Talán telhetetlenség azt mondani, hogy a budapesti kiállítás fényét egy csöppet csorbítja az a tény, hogy ugyanebben az időben Londonban a Viktória és Albert Múzeumban, ahol a festmények mellett számos személyes tárgy, ruhák, ékszerek is láthatók.

Frida Kahlo képeit a november 2-i finisszázsig láthatja  a budapesti közönség.


A bejegyzés trackback címe:

https://fridamania.blog.hu/api/trackback/id/tr4814103229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása