11 brutálisan Fridás lakás
2018. július 24. írta: Blú

11 brutálisan Fridás lakás

Színek és színek és színek! Legyél bátor, laza és hagyd a fenébe a konvenciókat! Nagyjából ezt kell szem előtt tartanod, ha egy igazi, hangulatos Fridás casa-ra vágysz. Na jó, néhány kellemes kaktusz, némi kis pozsgás nem árt, de csak a mexikói feeling kedvéért!

1.  Az a bizonyos virágos háttér köszön vissza ebben a kis lépcsőházi részletben. Ha Fridát nem is akarod kitenni a falra, azért találj helyet a hosszú kaktusznak és bátran váltogasd a szép meleg narancsos árnyalatokat!


belso.jpg

 2. Ha a téglafalhoz nem ragaszkodsz, nem baj, csak a színeket kövesd! Válaszd lendületesen a sárgát, nem igaz, hogy veszélyes szín! A részletek pedig tökéletessé teszik az összképet, egy sokszínű szőttes futó az asztalra!

konyha2.jpg

3. Szeretnénk ezt a nappalit! Olyan buja, mégis annyira letisztult, olyan szikár, mégis olyan hívogató, olyan kétarcú, mint maga Frida!

letisztult.jpg

4. Királyság ez a fürdő, leginkább a csodás növények varázslatosak, ha egyszerre az egész nem is fér be a panelba, ragadd meg a legjobb részleteket!

furdo.jpg

 5. Lopd a falra a Casa Azul kékjét, a zöld kanapé, már csak ráadás, ilyen pálmát meg úgyis csak örökölni lehet, bár semmi sem lehetetlen!

nappali2.jpg

6. Ilyenek a boldog álmok Fridával! Ne sajnáld magadtól az ágyat, sem a hímzett virágokat!

halo.jpg

7. A legjobb hely a lakásodban - ha van - a terasz, különösen, ha ilyen puha, otthonos, hívogató, színes, itt igazán mesésen telik a nyár! 

terasz.jpg
8. Ha csak egy apróbb erkélyed van, akkor se csüggedj, adj neki és varázsold el, hogy mindenki nálad akarja bámulni az augusztusi csillagokat az égen!

erkely.jpg
10. Ha nagyon igyekszel, talán még össze is tudod hozni ezt a szekrényt, figyeld a kék árnyalatát és ne feledkezz meg a sárgáról sem!

szekreny.jpg
11. Ha nagyon, de csak ha nagyon, nagyon Fridamániás vagy, akkor egy ilyen kis sarkot mindenképpen szentelj Fridának!

teves.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fridamania.blog.hu/api/trackback/id/tr814131285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása